Reglament de la Gran Follada

DATA DE LA CURSA: 26 D’ABRIL DE 2020

Horaris
08.30 Entrega de samarreta amb el dorsal i de la corda.
10.00 Sortida de la cursa.
12.30 Entrega de premis.

(ÉS OBLIGATORI CÓRRER AMB LA SAMARRETA DE LA CURSA)

Categories
Hi hauran tres grups,masculí, femení i mixt, és a dir un total de 9 categories, 3 per grup.
Júniors de 14 fins a 19 / Sèniors de 20 a 45 / Veterans de 46 en amunt.

ATENCIÓ
Si els components de la parella són de diferents categories, es tindrà en compte la menor.
P.ex.: Si corre una persona de 25 anys(sènior) amb una altra de 48 anys(veterà), la categoria de la parella serà SÈNIOR.

Inscripció | Preu x Parella
13 € per participant 26 € la parella
(inclou assegurança)

Premis i Obsequis
Hi haurà trofeu per les tres primeres parelles classificades de cada categoria, un trofeu a la parella absoluta i un trofeu a la parella que sumin més anys, a més cada participant se’n durà una bossa plena d’obsequis: samarreta tècnica, fruïts secs, beguda isotònica i l’esmorzar que podrà ser de botifarra o vegetarià.

Entrepà vegetarià: Pa d’Igualada, sucat amb tomàquet de Cal Estapé, amanit amb oli eco, untat amb paté de tomàquet sec i formatge de nards amb un toc d’alfàbrega.

Per als menors de 18 anys caldrà l’autorització dels pares o tutors legals.
Hi haurà servei de vestidors i dutxes.

En cas de mal temps l’organització decidirà el què es fa.
L’organització no es farà responsable dels danys o lesions que pateixin els corredors.

En cas de que algú sigui baixa abans de 15 dies de la cursa, l’organització intentarà trobar alguna altra parella si hi ha llista d’espera i el preu de la inscripció serà tornada,(les talles de les samarretes seran les mateixes que les de la parella que causa baixa), després ja no ens farem càrrec de la devolució de la inscripció.

La Gran Follada és un esdeveniment pedestre no competitiu. Des de l’organització es demana  a tots els participants, respectar les normes generals de circulació, especialment la prioritat de pas en els encreuaments.

La inscripció a la cursa portarà implícit l’autorització al Club Esportiu Indi’s Folls a utilitzar les imatges i els vídeos resultants de la pròpia cursa a ser utilitzats per la seva difusió.