Reglament La petita Gran Follada

DATA DE LA CURSA: 24 D’ABRIL DE 2022

CURSA NO COMPETITIVA

Aquesta edició i última, hem decidit que no sigui competitiva, volem que sigui una matinal de festa. Això no vol dir que qui vulgui pot córrer per guanyar, només faltaria.

Horaris
08.30 Entrega de samarreta amb el dorsal i de la corda.
10.00 Sortida de la cursa.
A mida que aneu arribant, no ens torneu la corda, us la regalem i alguna cosa més.

(ÉS OBLIGATORI CÓRRER AMB LA SAMARRETA DE LA CURSA)

Categories
No hi hauran categories, correu amb qui vulgueu, passeu-ho bé.

Inscripció | Preu x Parella
9€ per participant 18 € la parella
(inclou assegurança)

Premis i Obsequis
Hi haurà trofeu per tothom, l’última samarreta de La Gran Follada, beguda isotònica i l’esmorzar que podrà ser de botifarra o vegetarià.

AUTORITZACIÓ: Caldrà l’autorització dels pares o tutors legals, si el dia de la cursa no la tenim d’algun dels components de la parella, NO PODRAN CÓRRER.

En cas de mal temps l’organització decidirà el què es fa. L’organització no es farà responsable dels danys o lesions que pateixin els corredors.

En cas de que algú sigui baixa abans de 15 dies de la cursa, l’organització intentarà trobar alguna altra parella si hi ha llista d’espera i el preu de la inscripció serà tornada,(les talles de les samarretes seran les mateixes que les de la parella que causa baixa), després ja no ens farem càrrec de la devolució de la inscripció.

La Gran Follada és un esdeveniment pedestre no competitiu. Des de l’organització es demana  a tots els participants, respectar les normes generals de circulació, especialment la prioritat de pas en els encreuaments.

La inscripció a la cursa portarà implícit l’autorització al Club Esportiu Indi’s Folls a utilitzar les imatges i els vídeos resultants de la pròpia cursa a ser utilitzats per la seva difusió.