Reglament La petita Gran Follada

DATA DE LA CURSA: 26 D’ABRIL DE 2020

Horaris
08.30 Entrega de samarreta amb el dorsal i de la corda.
10:15 Sortida de la cursa. (REPETIM 10:15)
12.30 Entrega de premis.

(ÉS OBLIGATORI CÓRRER AMB LA SAMARRETA DE LA CURSA)

Categories
Hi hauran dues categories pGF1 ( 2010-2012) i pGF2 (2007-2009). I dins de cada categoria hi haurà 3 grups: parella masculina, parella femenina i parella mixt.

Atenció:
Si els components de la parella són de diferents categories, es tindrà en compte la del més gran. P.ex.: Si corre una nen/a de 8 anys(pGF1) amb una altre nen/a de 12 anys(pGF2), la categoria de la parella serà pGF2.

Inscripció | Preu x Parella
9€ per participant 18 € la parella
(inclou assegurança)

Premis i Obsequis
Es repartiran 19 Bifolls. Un a la parella “absoluta”i després 9 Bifolls per categoria.  A més cada participant se’n durà una bossa plena d’obsequis: samarreta tècnica, fruïts secs, beguda isotònica i l’esmorzar que podrà ser de botifarra o vegetarià. Entrepà vegetarià: Pa d’Igualada, sucat amb tomàquet de Cal Estapé, amanit amb oli eco, untat amb paté de tomàquet sec, ametlles, barreja d’enciams, ceba dolça, tomàquets de Castelldefels, un polsim de pistatxos, pastanaga de Gavà i olives verdes de les Garrigues.

AUTORITZACIÓ: Caldrà l’autorització dels pares o tutors legals, si el dia de la cursa no la tenim d’algun dels components de la parella, NO PODRAN CÓRRER.

En cas de mal temps l’organització decidirà el què es fa. L’organització no es farà responsable dels danys o lesions que pateixin els corredors.

En cas de que algú sigui baixa abans de 15 dies de la cursa, l’organització intentarà trobar alguna altra parella si hi ha llista d’espera i el preu de la inscripció serà tornada,(les talles de les samarretes seran les mateixes que les de la parella que causa baixa), després ja no ens farem càrrec de la devolució de la inscripció.

La Gran Follada és un esdeveniment pedestre no competitiu. Des de l’organització es demana  a tots els participants, respectar les normes generals de circulació, especialment la prioritat de pas en els encreuaments.

La inscripció a la cursa portarà implícit l’autorització al Club Esportiu Indi’s Folls a utilitzar les imatges i els vídeos resultants de la pròpia cursa a ser utilitzats per la seva difusió.